De minicamping bevind zich in Epe(noord) en op loopafstand is het een bosrijke omgeving met daarbij veel heide (de naam van het heide gebied heet de Renderklippen) waar ook tevens een schaapskooi aanwezig is. Hier is niet te vergeten, heerlijk te fietsen en wandelen, ook is het een lekkere uitwaai plek voor de kinderen.

Hier in de nabije omgeving kunnen de kinderen ook heerlijk een kijkje nemen bij de hertenkamp, hier zijn herten en geiten aanwezig, maar ook pauwen en kleine knaagdieren. Tevens mogen ze gevoerd worden. Ook kun je er heerlijk spelen in een zandkuil.
Ook is het mogelijk te waterskien op het kievitsveld.

Wilt uw aansluitend lekker uit eten gaan, ga dan naar de ossenstal deze is vlak bij de hertenkamp want hier staat dan een heerlijke pannenkoek op u te wachten.

Er is verder ook nog een recreatieplas in de buurt, het Heerderstrand. Waar je lekker kunt zwemmen of zonnen en voor diegene die een balletje wil slaan is er pitch en putt aanwezig. Ook is er een mogelijkheid om te gaan zwemmen/zonnen in het Kievitsveld te Emst. Dit is ook een recreatieplas met diverse activiteiten. Hier bij is een wellness center aanwezig [De Veluwse Bron] Het centrum Epe/Heerde ligt op circa 3km afstand vanaf de minicamping. Voor meerdere bezienswaardigheden, ligt er een boek in de bibliotheek in de fietsenstalling ter inzage voor diverse activiteiten in de regio