Sanitaire voorzieningen

Op onze camping bieden wij een sanitaire unit aan. Tevens is er een centrifuge aanwezig in de babyroom. Op de camping werken we niet met munt automaten. Het warme water zit bij de prijs inbegrepen, door middel van een douchesysteem met spertijd. Deze is ingesteld op 5 minuten, maar zodra men de kraan dichtdraaid blijven de minuten staan, zodat je ze op een later tijdstip weer kunt gebruiken. Maar zodra men op de knop drukt blijft de resterende tijd staan. Maar wil je het wel gebruiken dan druk je er weer op en dan loopt de tijd af tot 0 minuten.

Wat is er aanwezig in de sanitaire unit?

Voor de dames
Voor de dames hebben wij 2 toiletten, 2 douches, 1 wastafel, 1 wascabine (met spiegels) en 1 babyroom hierin bevind zich een aankleedkussen, een droger, een wasautomaat een en centrifuge.

Tevens is er een wasmachine en een droger aanwezig. Ook is er een aanrecht met luifel voor uw afwas of eventueel om uw groente te wassen.

Voor de heren
Voor de heren hebben wij 1 urinoir, 1 toilet, 2 douches en 1 wascabine (met spiegels). Tevens is er een mogelijkheid voor een chemisch toilet. Ook bevind zich in het toilet en in 1 van de douches een beugel ter hulpmiddel aan de muur.

De WC’s en douches zijn voorzien van beugels aan de wand!